Tuotteet ja palvelutlinjasto Lehden kokoa, sivumäärää ja paperilajeja varioimalla sekä liiteratkaisuja hyödyntämällä saadaan tehtyä sopiva ratkaisu moneen eri tarpeeseen.

Formaatitrulliapaljon Neljä yleisimmin käytettyä formaattikokoa ovat broadsheet, kapea broadsheet, tabloid ja matalatabloid. Lisäksi tuote on mahdollista leikkaamalla räätälöidä moneen eri kokoon.  

Painotekniikatpainotekniikat Tuotteita on mahdollista painattaa sekä coldset- että heatset-tekniikkaa hyödyntäen. Lisäksi tuote on mahdollista painaa näiden yhdistelmänä eli ”hybridinä”.  

Ympäristövastuupuuntaimi Luonnonvarojen kestävä käyttö on keskeinen osa yritysvastuutamme. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme takaavat asiakkaalle varmuutta laadusta ja ympäristöasioiden hyvästä hoidosta.  

Tietoa tekijöilletietoja_tekijoille_2 Mitä kaikkea tulee huomioida painotyötä tilattaessa? Mitä vaatimuksia graafinen tekniikka asettaa aineistolle? Täältä löydät vastauksia tilaajan ja graafisen suunnittelijan näkökulmasta.

Digijulkaisudigijulkaisu2 Digijulkaisu-palvelun avulla saat tuotteesi sisällön jatkolinkitettyä Internet sisältöihin. Tuemme mm. Nokia (Symbian), Flash, Ipad, Iphone ja Android alustoja. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.