yG-mYNwz9ErBdbXbO4_NGnvArTSLI5rRo1cnuyBLuN4Sanomalehtitekniikalla voidaan tehdä nopeasti ja kustannustehokkaasti hyvin monenlaisia lehtiä perinteisestä päivälehdestä aikakauslehtimäiseen asiakaslehteen. Meillä voit painattaa uutislehdet, alueelliset lehdet, asiakaslehdet, järjestölehdet, seurakuntalehdet, harrastuslehdet ja viralliset julkaisut.  Lehden kokoa, sivumäärää ja paperilajeja varioimalla sekä liiteratkaisuja hyödyntämällä saadaan tehtyä sopiva ratkaisu moneen eri tarpeeseen. Erilaisten lisäpalveluiden ja jälkikäsittelyn kautta tuotetta on mahdollista personoida eri tavoin.

Asiakkaat arvostavat joustavuuttamme; huolehdimme aikataulusta niin, että asiakas voi tehdä viime hetken muutoksia ilman, että kuljetukset myöhästyvät. Kolmen painomme yhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden läpimenoaikojen lyhentämiseksi, sillä voimme huomioida myös alueellisuuden, koska painot sijaitsevat eri puolella Suomea.
Sanomapainon palvelukokonaisuus on sertifioitu  ympäristön (ISO 14001)  osalta.

Tuotemahdollisuudet

Tarjoamme mainostajille tehokkaan tuotteen ja nopean läpimenoajan markkinointiviestintään: sanomalehti tai mainossuora on moneen kokoon taipuva tuote, jonka huomioarvoa voidaan kasvattaa erilaisilla lisäpalveluilla. Palvelumme on yhdistelmä modernia digitaalista aineistonhallintaa, perinteistä ja tehokasta sanomalehtituotantoa yhdistettynä oikea-aikaiseen jakeluun.
Sanomalehtipaperille painettu ja esimerkiksi päivälehden välissä jaettu ilmoitusliite on kätevä ja kustannustehokas tapa tavoittaa esimerkiksi tietyn alueen asukkaat. Tuote on mahdollista leikkaamalla räätälöidä hyvin moneen eri kokoon. Lisäksi voimme tarjota asiakkaalle erilaisia huomioarvoa lisääviä lisäpalveluita esim. MemoStick, joista kannattaa kysyä lisää Sanomapainon myynnistä.

Digijulkaisulla lehtesi helposti nettiin!

Kuva1Tarjoamme Print + lisäpalveluna perinteisen painotuotteen lisäksi asiakkaan aineistosta tehdyn mobiililaitteilla luettavan näköislehden.