Tänä vuonna tuli täyteen kymmenen hyvää yhteistyön vuotta Sanomapainon ja Ykköset! lehden kanssa. Siitä Toimitusjohtaja Aaro Mannismäki antaa vilpittömästi kiitosta. Kertaakaan lehti ei ole myöhästynyt Sanomapainosta johtuen ja laatua on kehitetty yhdessä koko tämän ajan. ”Mistään ei voi moittia, kaikki on pelannut todella hienosti”. Sanomapainolla on ollut merkittävä rooli Ykköset! lehden menestystarinassa: vuonna 1996 lehden jakelu oli 40 000, vuonna 2013 se tulee olemaan 310 000. Siten Ykköset! on Suomen toiseksi suurin ilmaisjakelulehti, joka ilmestyy joka viikko. Poikkeuksellisen monisivuisella lehdellä on erittäin suuri lukuarvo. 91 % lukijoista ilmoitti käyvänsä lehden läpi kokonaan tai selaillen. Puolet lukijoista säilyttää lehteä viikon ja noin 23 % lukijoista 2-3 päivää. Mikä tahansa sanomalehti olisi näistä lukemista ylpeä!

Yhtä matkaa Ykköset!-lehden kanssa on kasvanut myös moni ilmoittaja, kuten esimerkiksi Ilpon Katiska. Omien sanojensa mukaan se sijaitsi alussa Evijärvellä ”pitkospuiden päässä autotallin nurkassa”– ja nyt puhutaan merkittävästä erikoisliikkeestä. Kaikille Ykköset! on erinomaisen tärkeä liiketoiminnan kanava.
Aloitetaan sinun menestystarinasi kirjoittaminen jo tänään:sanomapaino@sanoma.fi tai 09 12221 / Sanomapaino myynti. Vastaamme pian.