dqPaOpyu1CVaP-zbvTqlBwUfpPRHxKU_TD-kDL2oK4c1.jpgTuotteita on mahdollista painattaa sekä coldset- että heatset-tekniikkaa hyödyntäen. Lisäksi tuote on mahdollista painaa näiden yhdistelmänä eli ”hybridinä”, jolloin tuotteessa voi olla esimerkiksi näyttävä kiiltävä kansi ja monisivuinen sisältö on painettu kustannustehokkaasti coldsetilla.

Sanomalehtituotteet painetaan pääsääntöisesti coldset-tekniikalla. Päällystämätön sanomalehtipaperi ja nopea coldset-tekniikka ovat kustannustehokas tapa tuottaa painosmääriltään kohdistetummat työt sekä suuret massajulkaisut.

Heatset (päällystetty paperi) on offset-tekniikan muoto, jossa painovärit kuivataan kuumalla ilmalla kuivaajassa, eli ”uunissa”. Heatset-tuotteet eroavat perinteisestä sanomalehdestä kiiltävän aikakauslehtimäisen pintansa ansiosta.  Heatsetillä painettu tuote ei tahraa eikä kellastu jolloin se sopii hyvin pitkäikäisiksi tarkoitettuihin tuotteisiin. Päällystetylle paperille heatset-tekniikalla painettu lehti tai liite on varteen otettava haastaja aikakauslehtiformaatille – mutta edullisempi asiakkaalle, ja se voidaan liitteistää päätuotteeseen.