PostitusMoitteeton lopputulos sovitussa aikataulussa, juuri kuten pitikin. Haluamme olla vahva lenkki asiakkaan viestinnän ja markkinoinnin arvoketjussa. Olemme monipuolinen ja joustava painotalo sekä toimintavarma valinta valtakunnallisesti.

Tarjoamme mainostajille tehokkaan tuotteen ja nopean läpimenoajan markkinointiviestintään : sanomalehti tai mainossuora on moneen kokoon taipuva tuote, jonka huomioarvoa voidaan kasvattaa erilaisilla lisäpalveluilla. Olemme kustantajalle toimintavarma kumppani. Asiakkaat arvostavat joustavuuttamme; huolehdimme aikataulusta niin, että asiakas voi tehdä myös muutoksia ilman että kuljetukset myöhästyvät. Kahden painomme yhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden läpimenoaikojen lyhentämiseksi, sillä voimme huomioida myös alueellisuuden, koska painot sijaitsevat eri puolella Suomea.

Palvelumme on yhdistelmä modernia digitaalista aineistonhallintaa, perinteistä ja tehokasta sanomalehtituotantoa yhdistettynä oikea-aikaiseen jakeluun. Lehden kokoa, sivumäärää ja paperilajeja varioimalla sekä liiteratkaisuja hyödyntämällä saadaan tehtyä sopiva ratkaisu moneen eri tarpeeseen. Erilaisten lisäpalveluiden ja jälkikäsittelyn kautta voimme tarjota asiakkaalle erilaisia huomioarvoa lisääviä lisäpalveluita joista kannattaa kysyä lisää Sanomapainon myynniltä. Sanomapainon palvelukokonaisuus on ympäristö (ISO 14001) sertifioitu.