Sanomapainon muodostavat sanomalehtipainot Vantaalla ja Tampereella. Kahden painon yhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden asiakkaiden palvelemiseen.

Palvelumme on yhdistelmä modernia digitaalista aineistonhallintaa, perinteistä ja tehokasta sanomalehtituotantoa yhdistettynä oikea-aikaiseen jakeluun. Lehden kokoa, sivumäärää ja paperilajeja varioimalla sekä liiteratkaisuja ja tarramainontaa hyödyntämällä saadaan tehtyä sopiva ratkaisu moneen eri tarpeeseen.

Sanomapaino on osa Sanoma–konsernin Sanoma Media Finland liiketoimintayksikköä.

Ympäristö

Ympäristöasioista huolehtiminen ja luonnonvarojen kestävä käyttö ovat keskeinen osa yritysvastuutamme. Ympäristöasioista olemme huolehtineet jo vuosia, sillä sanomalehtipaperi sekä painovärit ovat aina olleet sekä lukijoiden että sidosryhmiemme kiinnostuksen kohteena. Käytämme tuotannossamme uusiutuvia ja täysin kierrätettäviä raaka-aineita sekä haitattomia painovärejä. Tuotannon sivutuotteista 94 prosenttia saadaan ohjattua kierrätykseen ja 6 prosenttia hyötykäyttöön. Ammattitaitoinen henkilöstömme takaa, että jatkuva parantaminen näkyy joka päivä toimintamme laadussa ja vastuullisuudessa.

Käytämme vain vastuullisesti tuotettua paperia. Painopaperin hankinnassa noudatamme Sanoma-konsernin paperinostoperiaatteita. Tuemme metsäsertifiointia hyväksyttävänä tapana harjoittaa kestävää metsätaloutta, joten suosimme ostoissamme sertifioitua paperia.

Ympäristöpolitiikka (PDF).